OBRIM EL MICROMECENATGE PEL MOBILIARI PER UN PIS DEL PROGRAMA LLARS!

TENIM UN REPTE. 1.900€ abans del 30 de setembre. Gràcies a tu podrem moblar un pis per a persones en situació de sense llar.

Als pisos d’inclusió les persones que han estat vivint al carrer troben una llar estable des d’on refer la seva vida amb el suport personalitzat d’un professional, que els acompanya per consolidar la seva completa autonomia.

Disposar vivendes sense condicionament temporal permet treballar aspectes que requereixen una acció continuada en el temps, com processos formatius per a la inclusió laboral, estabilització de tractaments de salut, o suport a la cerca de feina i vivenda. Per aquest motiu, l’allotjament adequat i estable és un element fonamental en el procés de recuperació de les persones que atenem.

Actualment Sant Joan de Déu disposa de 45 places en pisos a Barcelona, el que permet allotjar més de 70 persones a l’any.

La feina, la família, les amistats, la salut… quan es trenca la xarxa, tots estem en risc d’acabar vivint al carrer.

Fes el teu donatiu!

http://implica-t.org/ca/

Que és Implica-t.org?

Implica-t.org és la plataforma de finançament col·lectiu i directa dels programes solidaris de Sant Joan de Déu. És una eina per a sumar petites implicacions i fer realitat grans projectes, projectes que permeten donar oportunitats a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Implica-t.org es nodreix dels projectes que aporten els centres de Sant Joan de Déu, projectes creats per professionals que viuen el dia a dia de les realitats a les quals donem resposta.

Com puc col·laborar en la difusió d’un projecte?

És molt important comptar amb tu per a donar a conèixer els projectes. Al detall del projecte hi trobaràs les icones per a compartir-lo a les xarxes socials, alhora que un codi QR vinculat directament a cada projecte. T’animem a fer créixer la comunitat d’implicats amb Sant Joan de Déu!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s