Presentació del llibre “Del carrer a la llar: Housing first com a model d’intervenció i la seva aplicació a Barcelona” de Joan Uribe i Vilarrodona

Ediciones San Juan de Dios-Campus Docent presenta el seu darrer llibre digital: Del carrer a la llar: Housing first com a model d’intervenció i la seva aplicació a Barcelona. Aquesta publicació és digital, totalment gratuïta i obre la col·lecció ACOGIDA. L’autor, Joan Uribe, és el director de Sant Joan de Déu Serveis Socials-Barcelona que gestiona dos centres residencials i pisos d’inclusió. Aquest recurs pertany a l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, Província d’Aragó – Sant Rafael.

L’obra atén la importància de Housing First com a model d’intervenció davant e l’augment del nombre de persones que viuen al carrer i en situació de desempara, com a conseqüència de la crisi econòmica i, més enllà, de la intensificació de les desigualtats socials. Aquesta agudització de la problemàtica de la població sense sostre i de l’exclusió social en general, imposa l’aplicació de nous criteris que suposin nous estils d’abordatge i distribució de recursos en aquest àmbit. Aquesta és la vocació amb que ha estat concebut Housing First com a model d’actuació, del qual el llibre fa una introducció, informa dels seus assoliments en les ciutats en el que s’ha implementat i mostra  com la seva aplicació a Barcelona contribuiria a millorar la situació de les persones víctimes d’exclusió residencial a la nostra ciutat.

A l’acte intervindran, a més de l’autor de l’obra, el Sr. Àngel Miret, gerent de l’Àrea de Qualitat, Salut i Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona i la Sra. Mª José Aldanas, responsable del projecte Housing First de FEANTSA, i el coordinarà la Sra. Amèlia Guilera, directora de Ediciones San Juan de Dios – Campus Docent. Tindrà lloc el dijous, 12 de març de 2015, a les 12,30, a l’Amfiteatre del Campus Docent San Joan de Déu (C/ Sta. Rosa, 39-57 – 2n Pis. Esplugues).

Us hi esperem!

DEL CARRER A LA LLAR

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s